Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Besök butiken

Ahlsell Ålands butik ligger på Brinkvägen 6, 22150 Jomala. Vi finns nära kundens affärsverksamhet och vi känner den lokala marknadens behov väl. På det sättet kan vi bäst betjäna våra kunder vid inköp och behov av service.

Vi är alltid redo att hjälpa dig.

Det går snabbt och enkelt att uträtta ärenden i våra hämtbutiker, och du kan genast ta med dig grundläggande produkter från hyllan. Om vi inte har produkterna i hyllan skickar vi dem till butiken till nästa vardag. Vår butik är även en mötesplats där du får information om produktegenskaper, sortimentet som helhet och produktnyheter. Dessutom har butikerna erbjudanden och information om våra aktuella kampanjer.

Snabba och säkra ShopNDrop-inköp

ShopNDrop-systemet gör det möjligt att göra självbetjäningsinköp med handskanner och Ahlsell-kundkort. Kortnumret kopplas till ditt Ahlsell-kundnummer och på det sättet kan du göra dina inköp snabbare i kassan. Det blir även säkrare att göra inköp, när du registrerar kortet på ditt företag. Med skannern kan du skanna streckkoderna (EAN-koder) på produkterna men även streckkoder på hyllkanten eller ange produktnumret manuellt.

ShopNDrop-systemet används i alla våra butiker.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript