Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Industri

Ahlsell har ett omfattande sortiment av produkter som uppfyller industrins kvalitetskrav.

Vi erbjuder den finländska industrin tillförlitligt och långsiktigt partnerskap som teknisk partiaffär. I verksamheten nyttjar vi de rätta och högklassiga inköpskanalerna, effektiv logistik samt vår regionalt betjänande verksamhet.

Vi tillhandahåller industrin VVS-produkter, kylaggregat samt maskiner och verktyg för installation och underhåll. VI utvecklar verksamheten och bygger ut vårt produktsortiment i aktivt samarbete med industrin.

Vi betjänar våra industrikunder med en riksomfattande organisation. Våra försäljare som specialiserat sig på industrins behov betjänar gärna i alla frågor.

Fastighetsskötsel

Tack vare att vår yrkeskunniga personal samarbetar och vi har fungerande leverantörsrelationer kan vi erbjuda våra kunder hjälp med de mest speciella utmaningar oavsett bransch.

Utöver traditionella VVS- och eltillbehör betjänar vi fastighetsbranschens aktörer med ett mycket stort verktygs- och kemikaliesortiment. Dessutom omfattar vårt sortiment en betydande mängd specialprodukter för branschen, t.ex. asfaltlappningsmedel, graffitiborttagningsmedel, fastighetsskyltar, avspärrningsband med flaggor, postlådor och mycket mer.

Kontakta oss så går vi igenom din situation och väljer tillsammans de bästa produkterna och den bästa inköpskanalen för dig.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript